Hovenier

Hovenier Veldhoven

Hovenier Veldhoven

Anders is het te breed. Het is te breed. En er is ook niets nodig om het redelijk te maken.

In deze situatie geven we de klant altijd al het advies en begrijpen we altijd hun specifieke situatie op basis van de persoonlijkheid van de klant.

Vaak krijgen we een akkoord van de opdrachtgever voor een specifiek plan van en de uitvoering van een nieuwe tuin. Het plan omvat de plaatsing van de bomen andifer, de plantensoorten en hun uitstralingen. Bovendien moet het plan zoveel mogelijk het landschap van de woning weerspiegelen. Het landschap mag niet te breed en niet te dun zijn. Landschap moet vooral in balans zijn omdat planten graag per saldo groeien.

We kunnen ook het geval van de gazons nemen. Als het gazon te breed is ziet het er geweldig uit maar ga je vaak zitten groeien. Uw klanten zullen uiteindelijk worden afgeleid van het onderwerp en erger nog dat ze in slaap vallen voordat uw tuinontwerp is gemaakt. Het ideale profiel van het gazon geeft een warm gevoel en de klant zal er graag zitten. Oké, hoe moeten we een tuin maken die past bij de opdrachtgever?

Het is belangrijk om een ​​portfolio te maken van al onze eerdere tuinontwerpen om de klant een zeer geschikte en begrijpelijke portfolio te geven. Als u niet over een zeer gedetailleerde portfolio beschikt, zullen de meeste klanten geïnteresseerd zijn om voor nieuwe tuinen te betalen omdat elke andere afwerking beter dan dit. Indien de opdrachtgever zeer geïnteresseerd is na de portfolio van eerder tuinontwerp. Dan gebeurt het afmaken natuurlijk.

Dan kunnen we er iets van maken. Dit kan een goed begin zijn om de klant geïnteresseerd te houden in uw ontwerppraktijk en u zult daar zeker van profiteren vanwege de nieuwe klanten die binnenkomen.