Hoeveel kan ik financieren en wat kan ik eraan doen?

Ik heb veel huizen van andere mensen gezien en mijn hele familie heeft me geholpen huizen in de omgeving te vinden. Vervolgens heb ik huizen te koop laten zien en aan het eind van de evaluatie kreeg ik 3 huizencomplexen aangeboden die ver genoeg verwijderd zijn van het gebied waar ik huizen wil bouwen en dicht bij goede scholen, winkels en openbaar vervoer zijn niet het enige voordeel. Nu is mijn laatste vraag hoeveel zou ik kunnen financieren en wat voor soort huis zou ik kunnen kopen.

Er zijn veel mensen die proberen om huizen te kopen zonder financiering, maar zijn nog steeds verbaasd omdat niet alleen moeten ze betalen voor 30% naar beneden en tegen een hoge rente waardoor hun aanbetaling enorm, maar hun credit score wordt negatief beïnvloed ook. Dit is waarom ik het handig vond om goedgekeurd te worden voor een hypotheek door Wlasnydom. Ik kreeg zelfs een klein voorschot op mijn laatste 4de hypotheek en mijn credit score schoot omhoog naar een goede 2500 maar dat scheelt niet veel geld meer dus een grote aanbetaling is vereist, evenals een goede krediet geschiedenis om mij het best mogelijke krediet te geven.

Sinds mijn bank heeft ontworpen een huis bouwer lening voor mij, maar als gevolg van de staart wind van deze lokale markt en een totale ineenstorting van de bouwsector, maar zelfs in de beste van tijden krijg ik nog steeds een lage rente op de leningen Afgelost in 10 jaar. Deze leningen binnen mijnOverige complodes kunnen meer betalen maar ik zal nog steeds moeten betalen om mijn activiteiten gaande te houden hoewel in het proces zal ik mijn maandelijkse inkomen drastisch verminderen.

Houd alles in verband met mijn locatie en als iemand een lening van mij nodig heeft, kunnen zij het mij altijd vragen. Ik zal proberen mijn werk zo goed mogelijk te doen tegen mijn prijs maar voor mij is het enige wat ik nodig heb mijn verkopers visitekaartje zodat ik 24/7 bereikbaar ben.

Ware ervaringen van het kopen van onroerend goed in een vreemd land!!!

Mijn bedrijf maakt alleen het verhuren van huizen mijn bedrijf, maar ik wilde deel uitmaken van de broederschappen die ik liefheb, dus ik begon te bladeren broederschappen en na het controleren van hun websites besloot ik om te controleren in de broederschappen over op de lokale universiteit als student en ik ontdekte dat de broederschappen hebben een kans om te worden opgenomen in de lokale onroerend goed verkoop en dit is een zeer gemakkelijke laan om het opzetten van een bedrijf in mijn omgeving van hier. Er zijn minstens 4 broederschappen in mijn stad. Ik kreeg een A op mijn ASV aan de Universiteit van Chicago!

Ik begon ook te denken wat als ik mijn eigen Bed & Breakfast zou hebben, een soort chique hotel, maar dan ook voor andere doeleinden te gebruiken. Vanwege de kosten en de beperkte tijd lijkt me dit een heel goed idee, maar het is erg duur.

Sinds dat gesprek ben ik persoonlijk lid geworden van een aantal websites voor contactadvertenties en heb ik zakelijke afspraken gemaakt en er staan ongeveer 4 voorwaarden op de sites maar er is meer dan genoeg ruimte om dit als een ander echt bedrijf te adverteren.

Omdat ik alleen maar in mijn lokale stad wilde blijven wilde ik dit doen dus wegblijven van de andere steden maar mijn andere opties zijn beperkt tot de 3 andere steden waar ik wil blijven. Een van de laatste plaatsen die ik keek in was chatter.com die is een andere vlakte van de andere websites, maar het geeft je vergelijking en informatie over prijzen van virual onroerend goed listings in de hele natie. Maar niet veel van een gids en niet veel actie is mijn soort benadering van deze zowel de stijl en de locatie.

Nu heb ik mijn aparte internet adres en mijn nieuwe pagina in Google dus ik heb een echte "live" website. Ik heb alleen rudimentaire zomers, een website en toProcess thrust utterotes nodig omdat al het andere geautomatiseerd is. Nu ben ik erg blij dat ik niet meer uit mijn huis hoef te verhuizen. Dit is een nieuwe business voor mij omdat het me in staat stelt om alle dingen die ik wil met te doen en niet het gedoe van het bezitten van een woning alleen maar om er te kunnen verblijven voor een paar dagen elke zomer.

De kosten zijn relatief goedkoop zolang ik met mijn eigen kapitalisten ben. Ik moet 2 of 3 uur notificaties in mijn e-mail box en moet controleren om te zien of ik krijg een telefoontje. Nu zal ik waarschijnlijk NIET het huis verlaten zonder hen en controleer met de lokale cpa optie van het zijn een woningeigenaar of net plus eigenaar/makelaar zal het grootste deel van mijn bedrijf.

Mijn belangrijkste punten

1. Vrienden, buren, en iedereen die je kunt communiceren en krijgen hun zakelijke contacten dwz familie is een grote bron van onroerend goed verbindingen

2. Het verwerkingssysteem is zeer eenvoudig en ik hou van het tot nu toe als je in een grote stad en je zou niet veel uitgeven aan advertenties in uw e-mail box of het krijgen van telefoontjes en misschien e-mail marketing kan worden gedaan door het nemen van bijvoorbeeld spreken klassen toch?

3.